Logo

Droomt u van een nieuwe badkamer?
Doe dan een beroep op Pelgrims Sanitair en Verwarming uit Steenokkerzeel.

BEZOEK ONS

Page : HOME

Share

Pelgrims Sanitair in Steenokkerzeel

uw partner voor elke badkamerrenovatie

Neem contact op!

  • SANITAIRE INSTALLATIES

    U krijgt passend advies zodat uw sanitaire installatie perfect werkt, maar uiteraard wordt er ook steeds rekening gehouden met het esthetisch aspect én met het gebruik van materialen die uw voorkeur genieten.
  • CENTRALE VERWARMING

    Thuiskomen, de knop indrukken en hop…uw woning wordt lekker warm. Vandaag de dag is het de normaalste zaak van de wereld, maar ooit was dit anders. Centrale verwarming is niet meer weg te denken en inmiddels zijn er heel wat opties waaruit u kunt kiezen op vlak van installatie en plaatsing.

Pelgrims Sanitair en Verwarming, jouw partner voor elke badkamerrenovatie, verwarming en alle sanitaire toepassingen in en rond je woning.

Bij Pelgrims Sanitair kiezen we steeds opnieuw voor kwaliteit. Dat vind je terug in de keuze van onze materialen en technieken; duurzaam, hoogwaardig, kwalitatief en volgens de nieuwste trends. Wij garanderen een vlot verloop van de werken, die steeds in samenspraak met én naar de wens van jou als klant, wordt opgesteld. Ook in geval van onderhoud, panne of lekkages kan je rekenen op een snelle interventie! We zijn CERGA- gecertificeerd.

Referenties